Реклама книги у бібліотеці

Увага! Увага! Увага!

У світ вийшла нова книга!

Бібліотека-філіал № 1 радить прочитати книгу 

видатного англійського письменника 

Джеремі Стронга 

«Гармидер у школі».



        
Стронґ Дж.    Гармидер у школі [Текст]: для мол. та серед. шк. віку/ Джеремі Стронґ.- Львів: Вид-во Старого Лева, 2012 .- 187с.











                   
Джеремі Стронґвидатний англійський дитячий письменник. Народився в Лондоні 18 листопада 1949 року. Перш ніж стати письменником Джеремі Стронґ працював пекарем і начиняв близько 1000 пиріжків джемом щоночі.  Після закінчення Йоркського університету працював вчителем початкової школи. В 1991 році покинув викладання і повністю присвятив себе письменництву.
У Британії та США його книги видають  мільйонними тиражами, а за їхніми мотивами знімають мультфільми та серіали (наприклад, «Вікінг у моєму ліжку»). В Україні твори Джеремі Стронґа виходять у серії «Читання для реготання» «Видавництва Старого Лева». Це і серія про собаку Стрілку («Ракета на чотирьох лапах», «Розшукується Ракета на чотирьох лапах», «Нові пригоди Ракети нам чотирьох лапах»), «Гармидер у школі», «Мій тато і зелений алігатор», «Кімнатні пірати», «Знамениті сіднички мого братика», «Знайомтесь: Фараон!» Його книжки люблять (справді люблять!) читати діти, та і дорослі не шкодують животів і лускають зі сміху.
Цьогоріч Джеремі Стронґ вперше завітав до Львова на запрошення «Видавництва Старого Лева». Він став спеціальним гостем ювілейного 20-го Форуму видавців, під час якого познайомився із сотнями своїх юних шанувальників. Деякі з них заради зустрічі зі своїм улюбленим письменником перетнули всю Україну, їдучи з Донецька та Луганська.
 У чому феномен такої популярності Стронґа? Все просто. Його книжки справді смішні. Він розбиває вщент стереотип про специфічний британський гумор. Як і про те, що є гумор для дітей, а є для дорослих. Почуття гумору або є, або його немає. Жарт або смішний, або ні. 
 Про кого ж ця книга? Як? До вашої школи ще не завітала міс Гармидер? Може ви попросите про це вашого директора? Ніхто зі школярів не відмовився б від такої вчительки! Бо з нею уроки перетворюються на саме задоволення: веселощі, гру, розважання, одним словом – суцільний гармидер.


Тож бажаємо вам цікавого читання для реготання!








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ