Акція "Рекорд доброти"

Шановні друзі!
Закликаємо всіх небайдужих 
взяти участь у акції: "Рекорд Доброти"



ПОЛОЖЕННЯ

Рекорд доброти

Мета: 
1. Потрапити  у книгу Рекордів України, як найблагодійніше місто в Україні. 

2. Зібрати кошти 1 000 000 грн., на лікування онкохворих дітей м. Житомира, області та оздоровлення дітей з особливими потребами.

План заходу:

1. Зібрати на одній площі 50 000 осіб, які пожертвують від 20 грн., для встановлення рекорду України як найблагодійніше місто країни. Зібрані кошти будуть направлені на лікування онкохворих дітей Житомира та оздоровлення дітей з особливими потребами.

2. Отримати для міста Житомира свідоцтво про встановлений рекорд України у сфері благодійності.

3. В якості вдячності учасникам заходу провести концерт за участю артистів України.

Хід заходу:

14 квітня 2016 року з 14:00 до 20:00 (орієнтовно) на майдані Соборному зберуться почергово: школярі, студенти, учні ПТУ (14:00-17:00), державні службовці, комунальні заклади, силові структури, сектор бізнесу, депутатський корпус міста та області, релігійні організації, заклади обслуговування, партії, державні підприємства, лісгоспи, громадські та благодійні організації, тощо (17:00-20:00). Майдан, на якому зберуться учасники Рекорду, буде поділено на сектори задля запобігання штовханини. Кожен учасник акції має свій №, завдяки якому повинен підійти до представника (реєстратора) Книги рекордів України, пред’явити  № та опустити пожертву (кошти готівкою від 20грн.) в благодійну скриньку біля реєстратора, після чого учасник відходить на задній план майдану, або лишає його. Весь рекорд супроводжуватиметься концертом за участю артистів України. По закінченню заходу благодійні скриньки передаються для інкасації в державний банк, де перераховуються та в рівних частинах 50*50 перераховуються на рахунок організацій: БО "Разом до життя" та ЖМДГО "Все робимо самі", які в подальшому звітуватимуть за використання коштів за цільовим призначенням. По закінченню заходу представник Книги Рекордів України підводить підсумки рекорду та видає на сцені свідоцтво про "Рекорд доброти".

Для організації та проведення заходу планується створити оргкомітет, в який увійдуть представники влади, громадськості, ЗМІ, представники Асоціації благодійників України.

Оргкомітет звернеться з листами-проханнями про залучення осіб до участі в Рекорді:

В органи державної влади, місцевого самоврядування, комунальних та соціальних закладів, сектору бізнесу, до представників громадського сектору тощо.

Рекорд буде всановлено та зареєстровано, якщо на майдані збереться 50 000 людей, які пожертвують 1 000 000 грн.

Завдяки встановленому рекорду, місто матиме можливість стати найблагодійнішим містом в Україні; діти з особливими потребами матимуть можливість оздоровитись в таборах та реабілітуватись в реабілітаційних центрах; діти з онкологічними захворюваннями матимуть можливість отримувати кошти на лікування.

Рейтинг міста зміцніє в рамках доброти та милосердя.

Захід відбудеться: 14 квітня 2016 року з 14.00 до 20.00 на майдані Соборному.

Реєстрація учасників за тел.: 

096 468 17 65, 067 411 54 77, 098 307 53 40, 097 768 09 87.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ