КНИГА ФЕНТЕЗІ ВИХІДНОГО ДНЯ

 


«Книги – це такі дзеркала, де кожен бачить самого себе…»

Наталія Щерба


На останні вихідні літа дитяча бібліотека на Київській приготувала супер сюрприз для своїх юних користувачів - любителів фентезійної літератури: книжкову новинку – " Лунастри. Танок білих карликів " - неймовірну історію від Наталії Щерби. Якщо ви вже читали інші її книжки, то обов’язково прочитайте ще цю серію! 


"Лунастри. Танок білих карликів " - четверта, остання книга з серії "Лунастри" від відомої письменниці Наталії Щерби, яка також популярна своїми серіями книг "Часодії" та "Чароділ". Авторка має велику уяву та фантазію і її книги-фентезі виходять по-особливому цікаві та захоплюючі, що деколи неможливо відірватися. Ця книга нарешті розповість, що ж буде з дволиким світом, який дракон переможе? 

Головна героїня серії книг «Лунастри», Селестина Святова, що володіє як місячною, так і зоряною містиками, повинна була стати аурумом. Вона є прийомною дочкою астро-розвідника Тимура Святова і лунати Тамари Серебрянської й виросла у Будинку Сяйва… 


«Якщо говорити про літературу, найголовніше завдання автора – це показати читачеві-підліткові, що можна вирости сильною і доброю людиною. Можна сформувати сильний характер, що не суперечить доброму початку. Треба бути хорошим. У мене навіть негативні герої мають свою позитивну харизму, вони владні, сильні, іноді непередбачувані.»                                                                                                                                       Наталія Щерба 
«ЛУНАСТРИ» вчать нас гарненько замислитися і не поспішаючи зважувати всі «за і проти» перед ухваленням важливих рішень. 


Рекомендуємо всім, хто любить читати про фантастику/фентезі, романтику, підліткову любов, а особливо фанам «Лунастрів», поспішати мерщій до нашої бібліотеки і першими дізнатись чим закінчується ця грандіозна фентезі-сага!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ