КНИГА ВИХІДНОГО ДНЯ...

Що ви зараз читаєте? Якщо вам нема чого відповісти на це питання - пора міняти ситуацію. І літо для цього – ідеальний час. Особливо, якщо наближаються вихідні дні. І, напевно, ви  знайдете годинку-другу для релаксу з книгою в руках.

Дитяча бібліотека на Київській хоче запропонувати вам книгу на спекотний, вихідний день, з якою ви точно не занудьгуєте. Це - гостросоціальний роман-буря «Сіль для моря, або Білий Кит» - дебютна книжка молодої письменниці, лауреата конкурсу «Коронація слова» Анастасії Нікуліної.

Книга дуже багатогранна. В центрі подій - дівчинка Ліза зі своїми проблемами, смутками та радощами. В неї складні стосунки з однокласниками та батьками і, як воно буває у підлітків, здається, що ніхто її не розуміє. Лише загадковий онлайн друг, котрий здається їй втіленням ідеалу. Йому вона розповідає всі радощі, всі проблеми. Але ніколи не знаєш, хто сидить по той бік монітору. Тим паче в час, коли набуває бурхливого розвитку сумнозвісна гра "Синій кит". Ця книга не просто про спілкування в інтернеті і будні підлітка. Вона про знецінення проблем одне одного, про те, що якщо батьки не чують своїх дітей, то діти підуть шукати тих, хто це зможе.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ