КНИГА ПРИГОД ВИХІДНОГО ДНЯ...



Стрімко наближаються святкові дні. Літо вже пакує валізи, наостанок припікаючи гарячим сонцем. Тож, можна ще встигнути гарно відпочити і… почитати щось цікавеньке!

Хто ж в дитинстві не мріяв про пригоди? У кого не бігали мурашки по шкірі від передчуття зустрічі з невідомим? Це був ти!? Тоді саме для тебе ця книга!


Дитяча бібліотека на Київській радить всім юним (і не тільки) любителям пригод книгу сучасного українського письменника та драматурга Олександра Гавроша«Галуна- Лалуна, або Іван Сила на Острові Щастя».

Ця захоплююча пригодницька повість, сповнена гумору та карколомного сюжету, – продовження книги, яку він написав на основі життєпису видатного українського силача Івана Фірцака «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу". 



Та в цій книзі письменник відходить від біографії богатиря і дає волю фантазії, розповідаючи про нові пригоди Івана Сили та його друзів. На цей раз вони потрапляють на невідомий острів серед океану, де мешкають дивні тубільці. А перед ними – безкрає море…

Це один із небагатьох творів сучасної української літератури для дітей, побудованих на дотепі.
Дорослі ж у цій книжці відшукають філософські рецепти щастя, подані в несподіваній формі.


Познайомся з новими героями, поринь у вир світу пригод !




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ