ДАРУЙТЕ КНИГИ З ЛЮБОВ'Ю!


Щороку, 14 лютого, вся світова спільнота святкує Міжнародний день дарування книг. Це одне з наймолодших свят у календарі, про яке знають ще далеко не всі, зокрема, і в Україні. Із власного досвіду можна сказати: коли говориш друзям і знайомим, що 14 лютого не лише День усіх закоханих, а й Міжнародний день дарування книг, то вони зазвичай щиро дивуються, але неодмінно беруть це до уваги. Адже ці дні один одного чудово доповнюють.




 Книга – це завжди найкращий подарунок, і не лише для коханої людини, а й для будь-кого, хто дорогий і кому просто хочеться зробити приємно. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу бібліотеці, другу, членам родини.


 Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Сьогодні – у Міжнародний день книгодарування хочемо висловити слова вдячності нашим дарувальникам за отримані книги.


 Дуже вдячні нашому читачеві, партнеру Доброльожі Віктору Віталійовичу, який започаткував традицію – щомісяця дарувати нашій дитячій бібліотеці нову книгу. 




Також щиро дякуємо: Солодкій Ларисі, Червяковій Дар’ї, Феалегарі Інні, Олексієнку Євгену та Вікарій Марії. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ