СЕРДЕЧКО В ДОЛОНЬКАХ


Наближається одне із самих очікуваних і зворушливих свят - День Святого Валентина. Вважається, що це свято усіх закоханих, але навіть ті, хто ще не визначився із коханням, має можливість порадіти за інших, навчитися висловлювати свої почуття, а малеча – виготовляти валентинки.




 Напередодні Дня Святого Валентина в дитячій бібліотеці на Київській відбулася креатив-хвилинка «Сердечко в долоньках», присвячена цьому дню. Учасниками дійства були не тільки діти, а й цілі родини, от як Тараненки, Обміняні, Туроси та Лисюки. До роботи залучилися і діти, і батьки. 







Учасники проявляли неабияку фантазію: фарбували, вирізали, клеїли. Сказати, що власноруч зроблені яскраві валентинки гарно вийшли - значить нічого не сказати. Посмішки та щасливі обличчя дітей, задоволення дорослих … і неперевершені валентинки забезпечили усім святковий настрій на кілька днів. 






На світлинах ви маєте можливість віртуально побувати у нашій майстерні. Ми радимо усім частіше організовувати подібні свята, адже це зміцнює товариські відносини в родині. Такі заходи вчать усіх бути добрими і толерантними, розвивають таланти … Не вірите? Зробіть валентинку! 









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ