Спринт- конкурс

Космічні фантазії


Космос - загадковий світ зірок і планет. Як сучасні діти бачать космос? Що вони про нього знають? На ці запитання отримали відповідь бібліотекарі  під час проведення конкурсу малюнків "Космічні фантазії". Конкурс був присвячений до Всесвітньго Дня космонавтики.


На захід завітала гостя з Музею космонавтики Щербакова Наталія Михайлівна - завідуюча відділу фондів, яка розповіла дітям про різноманіття космічної галактики, про першопрохідців космосу. А експонати із музею, якими користуються і які споживають космонавти, викликали у дітей бурхливі емоції, а особливо рукавичка, яка побувала у космосі та яку всі бажаючі мали нагоду поміряти.









 Наталія Михайлівна дала відповіді на численні запитання маленьких чомусиків, продемонструвала учням цікаве відео. Також, вона подарувала бібліотеці книжки про музей Космонавтики  та про Меморіальний будинок-музей С.П. Корольова.



 Далі учні ознайомилися з книгами про космос та із задоволенням взяли участь у іграх "Космічна команда" і "Зоряні загадки".



 Наприкінці заходу учасники конкурсу презентували свої роботи на космічну тематику. Усі малюнки були чудовими, адже діти дуже гарно втілили свої космічні фантазії на папері, тому перемогла дружба. І всі юні художники отримали солодощі.







  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ