МУЛЬТИМЕДІЙНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ "ТВІЙ ДРУГ - ДОРОЖНІЙ РУХ!"


З настанням літа, діти більше часу проводять на вулиці, тому не слід забувати про правила безпечного поводження на дорозі. 


Як запобігти дорожньо-транспортним подіям? Вберегти, врятувати, захистити можна вихованням та навчанням наших маленьких читачів. Про те, що таке правила дорожнього руху і чому так важливо їх дотримуватись, про різноманітні ситуації на дорозі та знаки і правила, які допомагають зорієнтуватись у «бурхливому океані» вулиці, діткам 2класу гімназії №23 розповіли працівники дитячої бібліотеки на Київській. 




 Під час мультимедійної презентації «Мій друг-дорожній рух!» маленькі користувачі бібліотеки ознайомилися з правилами дорожнього руху, дізналися, що знайомство із такими «вірними помічниками» як світлофор та "зебра" допомагає краще орієнтуватись на вулицях міста, робить прогулянку приємною, а головне – безпечною. Малеча залюбки взяла участь у ситуативній грі «Світлофор».




Діти з величезним задоволенням відповідали на запитання вікторини, відгадували загадки та показали себе справжніми знавцями правил дорожнього руху.





 Під кінець заходу бібліотекарі роздали дітям "Пам’ятку з правил дорожнього руху для школярів” та побажали, щоб всі були здорові, веселі та щасливі. Щоб з ними та рідними ніколи не трапилося біди на дорозі. Щоб завжди були слухняними пішоходами, а коли подорослішають – культурними водіями. 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ