До 110-річчя від дня народження С.П.Корольова


Відео-бесіда «Дивлюсь я на небо…».

   Сергій Павлович Корольов. Хто не знає про цього видатного вченого, головного конструктора космічних кораблів, з ім’ям якого пов’язане завоювання космосу?
   11 січня в бібліотеці-філіалі №14 відбулась відео-бесіда «Дивлюсь я на небо…».


   Діти підліткового клубу «Орлятко» та постійні читачі бібліотеки дізналися цікаві факти з життя С.П. Корольова, а також - про неземний подарунок від українського космонавта   П. Поповича. Під час заходу присутні переглянули відео «Корольов –українець, який побудував міст між землею і космосом»,  а також - прослухали пісню у виконанні Івана Ганзери «Дивлюсь я на небо…».



   Бібліотекар провела огляд книг та продемонструвала листівки, присвячені видатному конструктору. На одній з листівок, а саме - фото з космосу, показала місце знаходження музею космонавтики та бібліотеки-філіалу.




   Бібліотекар пригадала приїзд до Житомира доньки С.П. Корольова - Наталії Сергіївни, яка поділилася спогадами про те, що вона не мала права розповідати, чим займається її батько.
   Наостанок діти прийняли участь у вікторині, присвяченій видатному вченому.
   Захід пройшов у форматі запитання – відповідь.
   Складання прогнозів погоди, космічний зв'язок, позаатмосферна астрономія, вивчення природних ресурсів Землі, контроль за станом навколишнього середовища – ось неповний перелік практичних завдань космонавтики.

   Космос потрібен людям. І він має служити їм в ім’я прогресу, миру на нашій планеті. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ