Бібліофорсаж

"В гостях у світлофора"
 Сучасний світ живе бурхливим, стрімким життям. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пасажирів, пішоходів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
Наша бібліотека також приділяє велику увагу цьому питанню. З цією метою ми провели 5 травня бібліофорсаж: "В гостях у світлофора".



Бібліотеку відвідали учні 3-го класу гімназії № 3.
Бібліофорсаж розпочався з бесіди про історію транспорту та виникнення правил дорожнього руху, яку провела бібліотекар читального залу Груздова Людмила. Діти познайомилися з книгами про правила дорожнього руху, які були представлені на   виставці: "Йшли друзі по дорозі".



Крім того учасники відповідали на запитання вікторин: "Знавці правил 
дорожнього руху" та "Азбука дороги". Діти  були 
активними та давали багато правильних відповідей.
Наостанок учасники заходу переглянули цікаві відео: "Дорога і дорожні знаки", "Історія правил дорожнього руху", "Пішохідний перехід", " Світлофори і перехрестя"


  Цей захід мав велике значення, адже сформував у дітей знання правил дорожнього руху, розвинув їхнє логічне мислення, виховав бережливе ставлення до власного життя та життя оточуючих.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ