СВЯТКУЄМО ДЕНЬ КИЄВА ОНЛАЙН



Зараз, під час карантину все відбувається онлайн - навіть подорожі. Різні міста, музеї та туристичні агенції країн по всьому світові запускають віртуальні тури, екскурсії та розваги. Ми точно знаємо, що перше місце, яке ми відвідаємо в Києві після карантину – це Пейзажна алея. Тому і запрошуємо здійснити разом з нами віртуальну мандрівку по алеї. 


У цьому сквері живуть казки, фантазії, магія і сучасне мистецтво. Їхній світ на стільки різнобарвний і захоплюючий, що, зайшовши в гості, ти не захочеш повертатись.



 Бо доведеться прощатись із цими милими лавочками-казковими істотами, парканами-звірами і кольоровим посуд велетнів, з якого можна спускатись, як із гірки. Навіть якщо похмуре небо не хоче тішити день сонцем, тут завжди все по-святковому яскраво. 




14 листопада 2009 на Пейзажній алеї відкрився незвичайний дитячий майданчик. Всі його скульптурні об’єкти — фонтани, лавочки, паркани, ігрові гірки мали вельми незвичайні обриси — форми чашок, ляльок, ігрових кубиків, тварин, невідомих чудернацьких істот…




 Прикрашені вони яскравою кольоровою мозаїкою. Усі «жителі» ніби вийшли з казки — «Пригоди Аліси в Країні Чудес». Насправді таким і був задум авторів для багатьох скульптур — змалювати цю історію під відкритим небом і зробити так, щоб кожен зміг відчути себе справжнім героєм. 
                    Як тебе не любити, Києве мій!!!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ