ХОЧУ В ЄВРОПУ!!!


Європа, Європа, Європа… Здається, неначе таке просте слово, а скільки в ньому незрозумілого, непізнаного. Думаємо, всі хотіли б дізнатися: що таке Європа? Європа - це перш за все чудові місця, які треба побачити.Та карантин і обмежувальні заходи тимчасово паралізували наші плани на подорожі. Але залишилося трішки почекати і скоро ми знову вирушимо в дорогу, а зараз пропонуємо вам здійснити віртуальні тур, щоб хоч трохи вгамувати жагу до нових відкриттів. Тому вперед, щоб побачити і сказати - це Моя Європа!
 Звичайно, нашу подорож ми почнемо з України. 


Країна хвилюючої краси, радості й печалі, розкішний вінок з рути і барвінку, чорнобривців і калини. Звичайно, є в Україні пам’ятки архітектури, взагалі їх безліч, та ми згадаємо лише деякі з них – такі, як Храм святої Софії, Успенський собор, Андріївська церква, Києво-Печерська Лавра, Ластівчине гніздо.


Взагалі про Україну можна сказати ще багато, але ми продовжимо нашу подорож. Наступна країна, в яку ми потрапимо, буде Німеччина. А зараз ми з вами бачимо Бранденбурзькі ворота, що були спорудженні в 1791 році, на яких Богиня Вікторія веде чотирьох коней і бойову колісницю додому з поля бою.

А тепер ми побуваємо в невеличкому місті Люрд у Франції, що розташоване у передгір’ї високих Піренеїв. Є тут українська церква Успіння Пресвятої Богородиці. Навпроти неї розміщений готель Святої Родини, а між церквою і готелем пролягає вулиця України.


Португалія. Поніжимося на березі Атлантичного океану в місті Назаре і поспостерігаємо за величезними хвилями, які шумлять, немов не дозволяють зайти у воду.


Перебуваючи в Іспанії у Барселоні, ми відвідаємо римо-католицький собор Святої Родини. На відміну від океану, в Барселоні Середземне море набагато тепліше і спокійніше. Кілька годин перебування у солоній воді додає бадьорості.



Ну що ж, поїхали далі! Тепло і привітно зустрічає нас Італія. Рим - центр італійської культури. Символом Рима і його життя є величезний амфітеатр - Колізей, де проводилися бої гладіаторів.


Австрія – остання країна, де ми зупинимось, повертаючись додому. У Відні ми побуваємо у Соборі Святого Стефана, храмі єзуїтів.


Якщо хочете дізнатися більше про ці казкові країни, завітайте до дитячої бібліотеки на Київській,36. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ