ЦІКАВИНКИ ПРО РОДИНУ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ'Ї


Оскільки день Сім’ї – ще доволі «молоде» свято, то точно встановлених традицій його відзначення ще не сформувалось. Більшість родин самостійно придумує, як провести цю дату. Сьогодні є безліч варіантів зробити дозвілля оригінальним та незабутнім. Ми ж вам пропонуємо кілька цікавинок про родини з різних куточків світу. 


Усі американські президенти були сімейними людьми. Найбільше дітей було у Джона Тайлера — він мав аж 15 нащадків! Його наймолодша дитина, дочка Перл, була на 45 років молодша за найстаршу дитину, дочку Мері, і померла через 100 років після неї. 

У німецькій мові існує термін “Drachenfutter”, що перекладається як «корм для дракона». Так німці називають подарунок для дружини, який чоловік змушений дарувати, щоб загладити свою провину. 

У Нігерії в результаті кожних одинадцятих пологів на світ з'являються близнюки. А ось найрідше близнюки народжуються в Японії: тільки один випадок на 250 пологів. У середньостатистичного європейця дитина з'являється у 29 років. У країнах СНД цей показник нижчий — 20 років. 


 Склад найбільшої у світі сім'ї ненайзвичайніший: на одного чоловіка в цьому сімействі доводиться 39 дружин, які народили йому 94 дітей. Ті у свою чергу вже обзавелися своїми дітьми, їх вже 33. Всього в сім'ї 167 чоловік. Такою сім'єю не просто управляти. Але Цион все ретельно продумав і організував. Сімейство живе практично на військовому положенні. Одні відповідають за прибирання, інші — за приготування їжі, треті займаються вихованням дітей. Військовий режим приносить свої плоди. Саме завдяки цьому справи в найбільшому сімействі в світі йдуть дуже добре. Сімейство-рекордсмен влаштувалося в чотириповерховому будинку. Він дійсно величезний, відповідно сім'ї. У будинку 100 кімнат. Величезне сімейство витрачає чималі гроші на їжу. Для того, щоб приготувати вечерю на всю сім'ю, їм потрібно 220 кілограмів рису і 132 кілограми картоплі. А також 30 курей. 


Як морський вузол надійно тримає троси корабля, так сім’я на все життя міцно об’єднує рідних людей.  Подякуймо найдорожчим за щасливі ранки і затишні вечори, теплі ночі й налиті сонцем та ласкою дні — привітаймо свою сім’ю зі святом!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ