Казковий аукціон

Казковий аукціон "Казка - вигадка, проте..."

23 листопада в бібіліотеці-філіалі №1 відбувся казковий аукціон "Казка - вигадка, проте..." для учнів 1-2-х класів Житомирської гімназії №3.
Бібіліотекар Гнатюк Вікторія розповіла спочатку дітям про казки та представила книжкову виставку казок.




 Потім усі присутні розділилися на три команди і розпочалася захоплива вікторина. Юні відвідувачі із задоволенням давали відповіді на питання 4 турів вікторини - "Загадки про казкових героїв", "Казковий одяг", "Казкове взуття" та казкового квесту "Чи знаєте ви?". Всі мали можливість заробити бали за правильні відповіді як своєї , так і - за допомогу іншій команді. Діти також були учасниками відео-вікторини "Вгадай з якої казки герой".
Не дивлячись на те, що перемогу отримала команда "Читалки", учасники інших двох - "Знайки" та "Чомучки" теж залишилися дуже задоволеними від заходу.



Проводячи даний захід, бібліотекарі прагнули не лише узагальнити знання учнів про казки та розвивати творчу уяву, асоціативну пам’ять та вміння впізнавати казки та їх героїв, а й - виховати потребу в читанні книг та любов як до народної творчості, так і - до казок різних письменників.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ