До Дня толерантності

Бібліотечний урок до Міжнародного дня толерантності: "Ми - різні, ми - рівні!

З 1995 року 16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Не стоїть осторонь і бібіліотека-філіал №1. 15 листопада для учнів 1-х класів гуманітарної гімназії №23 бібліотекар Вільчинська Олена провела бібліотечний урок "Ми - різні, ми - рівні!"


Бібліотекар розповіла дітям що таке толерантність, підкріпивши свою розповідь відеосюжетом "Толерантність як основа світу".



З великим азартом учні брали участь у вправах на розвиток толерантності. Вони із задоволенням виконували запропоновані бібліотекарем завдання такі, як "Оплески","На якого казкового героя ти схожий", "Це здорово!", "Доторкнись до мене ніжно", які перетворили захід на море сміху, радощів та веселощів.






Наприкінці юні користувачі бібліотеки змогли переглянути мультфільм про толерантність та скласти "Пам’ятку на "похмурий" день", де вказали всі свої найкращі риси.



Даним заходом бібліотекарі прагнули не просто дати поняття про толерантність, а й - виховати співчуття у дітей та сприяти створенню серед них позитивної атмосфери.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ