Екскурсія до бібліотеки

"У світі книги чарівної"
В день свята вишиванки, а саме 19 травня до бібліотеки-філіалу № 13 завітали учні 1-Б класу ЗОШ № 30 на екскурсію « У світі книги чарівної»  разом зі своєю вчителькою Градовською Катериною Іванівною.


Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Читати систематично дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучити до читання книжок, розвиває художній смак.
Екскурсію провела головний бібліотекар Добровольська Н.С., яка ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками. Також бібліотекар познайомила дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, проінформувала про нові надходження літератури для дітей. 


У дітей особливе захоплення викликала виставка-подорож «Веселка казок» та книжкова виставка « Мій край задумливий і ніжний».



Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина « Відгадай казкового героя» та аукціон загадок. Діти , які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашим читачем!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ