Реклама книги у бібліотеці

Юні читайлики!
Завітайте до бібліотеки!
Прочитайте новинку 
від Тетяни Луньової «Зайченятко У».


Луньова, Т.   Зайченятко У [Текст]: казка: для мол. шк. віку/  Тетяна Луньова; худож. Я.П. Кернер-Вернер .-  К.: Веселка, 2015 .- 80 с.: іл.
  















Тетяна Луньова народилася 6 квітня 1986 року в місті Києві. Вищу освіту здобула в Полтавському державному педагогічному інституті імені В.Г.Короленка за спеціальністю “Українська мова і література та англійська мова”
(1993-1998 рр.).
Писати поезію та прозу почала у школі. У студентські роки брала участь у роботі літературної студії “Заспів” 
(у Полтавському державному педагогічному інституті імені В.Г.Короленка). У травні 1995 року посіла 2 місце в обласному конкурсі молодих поетів.
Перший твір (вірш) був опублікований у газеті “Літературна Україна” у 1995 році. У 1997 році добірка поезій була надрукована в літературному альманасі “Поетичні студії”.
       Для дітей та дорослих написала книги: «Казка про Маринку і мишенятко», «Рукописи не форматуються», «Знайти Лева», «Зайченятко У», «Усі ми будемо королевами» та ін.
       Про що ж ця книга? У зайченятка загубилося ім’я  і воно шукає його. І у процесі цих пошуків воно навчається товаришувати, прощати, допомагати. У казочці порушуються питання добра і зла, любові до ближніх та навколишньої природи.


Тож запрошуємо вас, юні читачі,

поринути у світ  пригод.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ