ЗАГУБЛЕНІ В ТАБОРІ

 

Літо! Табір! Пригоди!
А Ви коли-небудь бували в таборі? Ні? Тоді Ви багато втратили.

Книга «Загублені в таборі» може виправити це, адже вона допоможе вам там побувати і відчути усю атмосферу і ще більше захотіти знаходитися у тому місці, де панує тиша, гармонія, веселощі та справжнє свіже повітря.
Герої пригодницької повісті Матвій і Мія їдуть відпочивати в гірський табір. Свіже повітря, дискотеки, квести та інші розваги — усе як завжди в таких таборах. Та лише доти, доки Матвій випадково не дізнається про містичну, моторошну історію, яка сталася тут кілька років тому. А такі історії, як відомо, мають звичку повторюватися — і ось наші герої опиняються в епіцентрі подій...
Книга неймовірно захоплює. Читається легко та швидко. Авторка дуже гарно та детально описала персонажів своєї книги. А ще дуже привертає увагу український сленг підлітків, що супроводжується кумедними приколами.

Ця книжка для дітей і молодших підлітків, які полюбляють гостросюжетні й таємничі пригодницькі історії, а також для батьків, які переймаються емоційним розвитком своїх дітей.

Автор книги Настя Музиченко — дитяча письменниця, літературна критикиня, організаторка подій у просторі української дитячої книги «Барабука».

Книгу рекомендуємо почитати усім! Ніхто не залишиться не задоволеним, бо вона справді затягує.

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ