МІЙ ВУСАТИЙ МУРКОТЛИВИЙ ДРУГ

 

Що почитати в Міжнародний день обіймів вашої кішки? Звичайно ж книжки про котиків. Отож приготуйтеся до теплих обіймів і цікавого читання.


На перший погляд, книга «Мешканці старого двору» Романа Росицького дуже проста, але ця простота оманлива – вабить, чарує своєю незвичайністю, загадковістю. Твір складається з кількох десятків казок-зустрічей, пов’язаних між собою наскрізним персонажем – кицькою Настею.


Книжка про Сплета від неперевершеного Роба Скоттона підкорює не тільки том, що Сплет - це кіт, а тому що Сплет - надзвичайно милий кіт. Книжку про такого котика неможливо не прочитати.


Крис та Агнешка Стелмащук запрошують вас у захопливу подорож у компанії з незвичайним котом Вікентієм. На читачів чекають справжній шторм, пошуки скарбів, зустріч із чарівним створінням і ще багато цікавого. Читайте з нами книгу «Кіт Вікентій і острів скарбів» - буде весело!


І звичайно любителів котиків зацікавить чудова енциклопедія «100 фактів про котів і кошенят». Книжка містить 100 феноменальних фактів, чудові ілюстрації та завдання, які допоможуть дітям дізнатися все важливе про наших друзів-котів.



А ще у бібліотеці на Київській є серія книг Г. Вдовиченко про 36 і 6 котів, «Веселі пригоди Мицика і Кицика» Ю. Чеповецького, серія «Коти-вояки» від Еріна Гантера, та багато, багато інших книг, де фігурують вусаті та хвостаті красені.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ