СПОРТ-ТАЙМ "РАЗ, ДВА - НА ЗАРЯДКУ ГАЙДА!"





На початку осені ми відзначаємо традиційне свято - День фізичної культури та спорту. Свято запроваджене указом Президента 29 червня 1994 р. і відзначається в другу суботу вересня. В цей день в українських містах і селах пройдуть спартакіади, люди будуть брати участь в масових заняттях фізичною культурою та марафонах.
А чи можете ви собі уявити те, що спортивні змагання влаштовуються не тільки на стадіонах та в спортивних залах, а й в бібліотеці.




 Учасниками такого змагання сьогодні стали учні 2 класу гуманітарної гімназії №23, прийнявши участь у Спорт-таймі «Раз, два – на зарядку гайда!». Спершу працівники бібліотеки розповіли про історію цього свята, про захоплення спортом відомих письменників. 




Потім, розділившись на дві команди, дітки з задоволенням взяли участь у різноманітних конкурсах та іграх.




 Неабиякий спортивний азарт та прагнення до перемоги продемонстрували учні під час проведення конкурсів: «Естафета», «Володар книги», «Силовий», «Стрибунці». 









Результатом веселих спортивних змагань стали приємні нагороди. Переможці отримали відзнаки.




Шановні друзі! Вітаємо Вас із Днем фізкультури і спорту, бажаємо Вам міцного здоров’я, непохитної сили волі, будьте життєрадісними, і нехай кожен день приносить нові перемоги! 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ