ХОЧЕШ ЖИТИ - КИДАЙ ПАЛИТИ


Щороку, 31 травня відзначається Всесвітній день боротьби з тютюнопаління. Цей день є ще однією нагодою для усвідомлення небезпеки, яку несе здоров’ю суспільства тютюнопаління, допомоги людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички та пересторога для тих, хто ще не пробував палити. До актуальної розмови «Хочеш жити – кидай палити» бібліотекарі запросили учнів 2 класу гімназії №23, адже здоровий спосіб життя формується ще змалечку.



Діти дізналися про історію виникнення тютюну, шкідливість для молодого покоління тютюнопаління, про вплив куріння на організм. Весь захід супроводжувався демонструванням роликів про шкідливість нікотину та куріння, в доступній для дітей формі пропагувався здоровий спосіб життя.






«Сьогодні - саме той день, коли можна підняти голос на захист здорового способу життя, чистого повітря, звільнення від тютюнового диму. Кожен оцінює ступінь ризику по-своєму, але відповідальність за наше здоров’я лежить на нас самих і залежить від тих рішень, якеі ми приймаємо стосовно свого життя», - зазначила вихователька Нікитчина Наталя Вікторівна.






А ще для дітей провели вікторину з питаннями про шкідливу дію тютюну на організм людини, роздали пізнавальні буклети, якими можна поділитися з товаришами. Бібліотекарі бібліотеки на Київській проти куріння! Хто хоче бути здоровим – відмовтесь від тютюну! Мерщій до нашої бібліотеки за цікавими книжками, на залишайте в своєму житті місця для цигарок! 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ