NON-STOP АКЦІЯ "ЧИТАЙ, ДИВИСЬ І СЛУХАЙ УКРАЇНСЬКЕ"


 Україна…Рідний край…Рідна мова… Скільки почуттів з’єдналося в цих словах, скільки ніжності, любові і ласки. Що може бути для людини дорожчим за рідну мову? Адже мова народу – це не просто звуки. Мова – це душа народу, це його трепетне серце.
До Міжнародного дня рідної мови з 19 по 21 лютого у бібліотеці-філіалі №1 тривала  NON-STOP акція «Читай, дивись і слухай українське!».






У рамках акції бібліотекарі провели для своїх користувачів низку заходів із популяризації української мови. Працівники дитячої бібліотеки власноруч виготовили та роздавали всім відвідувачам емблемки-сердечка «Я розмовляю українською мовою».
«Акція принесла велике задоволення нашим користувачам, ми отримали бажаний результат – навіть російськомовні читачі намагалися говорити тільки українською. Не у всіх виходило, але всі старалися і вчилилися!» -зазначила завідуюча бібліотекою.

А відтак, україномовних людей у Житомирі побільшає!!!
Наші найменшенькі користувачі також приєднались до патріотичної акції. Для них бібліотекарі підготували та провели низку цікавих заходів. 





Весела пізнавалка «Знавці рідної мови» захопила хлопчиків і дівчаток несподіваними відкриттями, цікавими іграми – ««Так чи ні», «Показуха», «Переговори сусіда», вікторинами, складанням мовних пазлів.









 Малеча отримали величезну кількість емоцій, радості та вражень. 
А ми впевненні в тому, що діти своїми серцями відчули, яка красива та мелодійна наша українська мова.
Тож вивчайте рідну мову
Вже тепер з маленьких літ.
Українське наше слово
Хай звучить на цілий світ!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ