Книжковий десант

День бібліотеки у дитячому садочку


Сьогодні наша дитяча книгозбірня вже вкотре радо зустрічала юних гостей, цього разу - найменшеньких, тобто, наймолодших.
До нас завітали на гостину вихованці "Дивосвіту", Житомирського дошкільного навчального закладу №49 у супроводі вихователів, щоб разом провести День бібліотеки у дитячому садочку.


Малеча з цікавістю і, на диво, тихо слухала розповідь бібліотекаря про "дім, де живуть книги", що таке "бібліотека", "читальний зал", "абонемент", "формуляр", як правильно поводитися з книгами, що потрібно для того, щоб записатися до бібліотеки, а також, що таке "Єдиний електронний читацький квиток" і як його отримати.




Під час заходу діти переглянули мультфільм по темі, а також активно відповідали на запитання відеовікторини "Відгадай улюблену казочку".


60 маленьких допитливих чомусиків навперебій, обступивши з усіх боків бібліотекаря, засипали її питаннями та захоплено розглядали яскраві книжечки, розміщені на полицях книжкових виставок молодшого абонементу та переглядали дитячі журнали.




Сподіваємось, що діткам сподобалась екскурсія та бібліотека, і вони ,незабаром, поповнять ряди нашої великої бібліотечної родини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ