Літній арт-майданчик

Світлішає на світі, коли малюють діти


Мені здається, що одна з найбільших удач
у житті людини - щасливе дитинство»
Агата Крісті
Щороку, в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. 
Саме тому бібліотекарі влаштували свято "Світлішає на світі, коли малюють діти" для вихованців літнього табору "Краплинка" при гімназії №3





Дітям було запропоновано відправитись у тривале кругосвітнє плавання по "океану Розваг". Під час мандрівки малеча мала змогу поринути у захоплюючий світ вікторин, загадок та конкурсів. 
Розділившись на дві команди "Веселка" та "Сонечко", дітвора із задоволенням взяла участь у головному конкурсі свята "Малюємо щасливе дитинство".









У підсумку перемогла дружба! Відзначаючи дитячу  активність та креативність під час творчого конкурсу, бібліотекарі подякували юним художникам та подарували дві книги Всеволода Нестайка - найулюбленішого дитячого письменника. 




Нехай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих. І тільки тоді  ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ