Міжнародний день книгодарування

Подаруй книгу з любов'ю!


«Чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги?», - запитав маленький хлопчик, який любив читати книжки, особливо ілюстровані гарними малюнками. Мама хлопчика американка Еммі Бродмур вирішила догодити не тільки своєму синові, а й усім любителям книги та приклала всі зусилля, щоб започаткувати День дарування книг. Так, із 2012 року 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг.
У День святого Валентина всі очікують компліментів, ніжних слів і, звичайно, подарунків. Пропонуємо повернути давню традицію та дарувати один одному книги.
Книгу можна подарувати рідним, друзям, коханим …і бібліотеці.
Адже це дивовижний спосіб поділитися любов’ю та прийняти участь у добрій справі!

 Це чудова нагода ще раз долучитися до казкового світу книги всім небайдужим до читання, а для бібліотеки – поповнити свої фонди та збільшити кількість користувачів.
Нестандартно вирішили відсвяткувати цей день у бібліотеці-філіалі №1 для дітей ЦБС м. Житомира. Адже, нещодавно мережу міських бібліотек було автоматизовано, впроваджено і презентовано єдиний електронний читацький квиток!
Цього дня бібліотекарі вийшли на вулиці міста, відвідали установи та заклади, що знаходяться поруч, інформуючи житомирян про переваги автоматизації бібліотечної системи. А всі бажаючі отримали пластикові електронні читацькі квитки у подарунок, з пропозицією відвідати міські бібліотеки для їх активізації.













Кожен, хто подарував сьогодні книги для нашої бібліотеки, також отримав електронного читацького квитка!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ