"Книгоманія-2017"

Книгоманія-2017

15 березня в бібліотеці-філіалі №1 для дітей ЦБС м. Житомира в рамках ІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія - 2017" відбулася зіркова мандрівка "Крізь простір і час книга запрошує в подорож нас".



У конкурсі взяли участь 10 учасників - переможців І туру, найкращих читачів міських дитячих бібліотек-філіалів №№1, 11, 12, 13 та 14.
Зіркова мандрівка складалася з 4-х маршрутів: "Візитівка", "Вікторина за творчістю Всеволода Нестайка", "Вікторина за книгами-ювілярами 2017" та "Золота книжкова полиця".
Виконуючи конкурсні завдання, учасники продемонстрували свої знання, ерудицію, уміння презентувати себе.
Конкурсантів оцінювало журі, яке визначило 2-х переможців: Безсмертний Дмитро (міський колегіум №34, 6 клас) та Валієв Валерій (ЖЕЛ №24, 7 клас). Вони будуть продовжувати боротьбу за звання найкращого читача України в ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія-2017", який відбудеться 22 березня в обласній бібліотеці для дітей.


На свято книги та читача до читальної зали бібліотеки завітало багато гостей не лише з Житомира, а й - інших міст України. Крім того, зіркова мандрівка висвітлювалася ЗМІ, які  були присутні на конкурсі.






















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ