Незвичайні книги

Незвичайні книги - поштовх до читання 

Не зважаючи ні на що, книга все ще залишається гарним подарунком. Щоправда, найчастіше, це - електронна книга. Втім і серед друкованих екземплярів з’являються теж справжні дизайнерські шедеври, які не соромно подарувати навіть найприскіпливішому читачеві. Для того, щоб познайомити дітей з такими книжками, 20 жовтня в бібліотеці-філіалі №1 відбувся захід "Незвичайні книги - поштовх до читання". Даний захід для учнів 1-х класів гімназії №3 провела бібліотекар Шпаківська Світлана

Бібліотекар розповіла юним читачам про такі незвичайні книги, як тривимірна, дірява, тунельна, книга-нічник, книга-приправа та книга, яку перед читанням необхідно пекти. Свою розповідь вона супроводжувала відео презентацією віртуальних незвичайних книг.


Також діти змогли ознайомитися з книжковою виставкою, в якій були представлені 3D-книжки, книжки-пазли.


 Особливе зацікавлення у школярів викликала книга про птахів, яка була тривимірною, і кожна її сторінка звучала голосом тієї пташки, що була на ній зображена.


Провівши даний захід, бібліотекарі досягли поставленої мети - розповіли дітям про незвичайні книги та цим ще більше зацікавили та підштовхнули їх до читання книжок.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ