Бібліотечний урок

"Читання - найкраще навчання"

Сьогодні, 17 листопада у нашій бібліотеці-філіалі № 1 пройшов бібліотечний урок: "Читання - найкраще навчання".
Книжка... Для одних людей - це скарб неоціненний, для других - річ, як і тисячі речей повсякденного побуту, для третіх - данина моді, розкіш.
Книга - це мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує нам про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Нерідко книга, прочитана нами в дитинстві, залишається в пам’яті на все життя.
На початку бібліотечного уроку бібліотекар старшого абонементу Шпаківська С.В. провела з дітьми коротку бесіду: "Яка  з прочитаних книг вам найбільше сподобалася?". Учні поділилися своїми враженнями про книги.


Також учасники заходу дізналися історію виникнення перших книг та переглянули відео: "Історія книг".
Учні повторили основні правила поводження з книгою.


Бібліотекар Шпаківська С.В. розповіла дітям цікаві факти про найбільші та найменші книги у світі.






Наостанок бібліотечного уроку діти взяли участь у вікторині: "Мандри сторінками книг", під час якої  продемонстрували гарні знання.







Коментарі

  1. Так, бібліотечні уроки необхідні в нашій праці.Вони гармонійно доповнюють набуті у школі знання учнів, ба- навіть відкривають багато цікавих фактів, які не містить шкільна програма. Чудовий тандем бібліотечних і шкільних уроків! Молодці, любі, колеги!

    ВідповістиВидалити
  2. Так, бібліотечні уроки необхідні в нашій праці.Вони гармонійно доповнюють набуті у школі знання учнів, ба- навіть відкривають багато цікавих фактів, які не містить шкільна програма. Чудовий тандем бібліотечних і шкільних уроків! Молодці, любі, колеги!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ