Зустріч- інтерв’ю з Марією Пономаренко

                       "Для найменшеньких діток - 
                кожен віршик у рядок"
   
Заключним заходом на Тижні дитячого читання у нашій бібліотеці пройшла зустріч-інтерв’ю з дитячою письменницею М.А.Пономаренко "Для найменшеньких діток - кожен віршик у рядок".
На початку зустрічі діти привітали Марію Антонівну віршованою композицією і подарували їй квіти, так як, нещодавно вона відсвяткувала свій ювілей. 

                                   


                 
      Ведуча заходу - бібліотекар молодшого абонементу Гнатюк В.В. розповіла цікаві факти з життя та творчості Марії Антонівни.
                                       
                                     
Готуючись до зустрічі-інтерв’ю з М.А.Пономаренко діти підготували багато цікавих запитань. Відповідаючи на запитання дітей Марія Антонівна захопила їх  своєю розповіддю про своє нелегке, але цікаве, сповнене пригод дитинство.


Діти дуже гарно підготувалися до цієї зустрічі. Вони читали найулюбленіші вірші  письменниці. Прозвучали композиції зі збірок   "Все починається з мами", та "На підвіконні сад цвіте".


Діти залюбки розгадували загадки, які звучали з вуст письменниці, адже у доробку Марії Антонівни їх налічується чимала кількість, вони увійшли до збірки "Жовте сонечко городу".


Настрою дітям додала віршована фізкульт-хвилинка, яку провела сама Марія Антонівна Пономаренко.


Читачка нашої бібліотеки Яремчук Даша прочитала вірш зі збірки "Жайвір", яким вразила нашу шановну гостю.
                                   

Діти та гості цієї зустрічі отримали задоволення від повчального спілкування з Марією Пономаренко. Тому. що її вірші, казки та оповідання, навчають дітей важливим речам: любити та шанувати своїх батьків, Батьківщину та рідну мову, дбайливо ставитись до рідної природи, змалечку працювати.

     
                                                                          

         
                                 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ