Конкурс "Найкращий читач України - 2015" в Обласній бібліотеці.

ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України - 2015". 
Головною подією Всеукраїнського тижня дитячого читання був заключний ІІІ етап конкурсу "Найкращий читач України - 2015", який проходив у Обласній бібліотеці для дітей міста Житомира. 



Цей конкурс був проведений з метою заохочення дітей до систематичного читання задля постійного підвищення рівня особистого розвитку, вироблення в дітей навички самостійної роботи з книгою, підвищення якості, ефективності процесу навчання.
Цього року конкурс пройшов у форматі "Літературного фан-патіо".




 Це було дійсно яскраве свято книги і читання.  За звання "Найкращий читач України -2015" змагалися учні 6-8 класів. Учасники яскраво підготували домашнє завдання: візитівку на тему "Чому я найкращий читач" та представили в усній формі свою "золоту книжкову поличку.





















Конкурсанти продемонстрували свою читацьку активність, загальний рівень ерудиції, артистизму та творчий підхід під час презентації своїх творчих доробків: малюнків, читання віршів.   


Варто відмітити, що цього року в конкурсі прийняли участь переможці міського ІІ етапу конкурсу "Найкращий читач України - 2015", кращі читачі дитячих бібліотек ЦБС міста Житомира - учениці ЗОШ № 27, Коцюба Ольга та Куряча Каріна. 

Дуже приємно, що діти показали гідний рівень знань та ерудиції. Коцюба Ольга посіла ІІ місце серед 6-х класів, а  Куряча Каріна посіла почесне І місце серед учнів 7-х класів. 
Всі учасники та переможці обласного етапу конкурсу "Найкращий читач України - 2015" отримали гарні подарунки від спонсорів свята.  








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ