БІБЛІО-BOOK-PARTY "КНИЖКОВИЙ ДІМ ВІДКРИТИЙ ВСІМ"



Наприкінці вересня осінь дарує нам золото падолисту, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек.
День бібліотек — це привід для привітання зі святом і користувачів, і читачів бібліотеки, відданих її друзів, дарителів книг, усіх, хто підтримує її добрим словом і добрими справами.


Бібліотека-філіал №1 для дітей долучилася до Всеукраїнської акції «Бібліотеки повні людей», започаткованої  Українським інститутом книги.
 Сьогодні разом з нами відзначали свято бібліотек і наші користувачі, які протягом дня відвідали наш заклад. Нам дуже приємно, що святковий день розпочався з привітання від найстаршої читачки бібліотеки Котовської Ірини Миколаївни. 



 Відвідувачі  бібліотеки із задоволенням залишали на фліпчарті свої письмові побажання та мали змогу передбачити своє майбутнє!







 А з учнями 1-го та 2-го класів гуманітарної гімназії №23, бібліотекарі провели Бібліо-book-party «Книжковий дім відкритий всім». 







Конкурс «Капелюх чарівника»,  «Парад незвичайних книг», вікторина про бібліотеку викликали щирі емоції в малечі. Та родзинкою заходу стала гра «Відчуй себе бібліотекарем», в  якій учням  запропонували побувати по той бік  бібліотечної кафедри. Кожен бажаючий мав змогу відчути себе в ролі бібліотекаря самостійно віднайти потрібну книжку на полиці, та заповнити свій читацький формуляр.






Щоб наш сьогоднішній захід залишився в пам'яті не тільки цікавим, а ще й смачним, жодна дитина не залишилася без солодкого подарунку.




 А найкращі читачі бібліотеки отримали в подарунок гарні книжки!





Тож Віри вам, читачі, у власні сили!
Надії на те, що ви більше будете відвідувати бібліотеку, більше читати і шанувати книги!
Любові Вам, користувачі і Мудрості у здійсненні ваших планів!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ