До Дня інвалідів

Хвилинка доброти до Міжнародного дня інвалідів:
"Поспішайте творити добро"

3 грудня - Міжнародний день інвалідів. В бібліотеці-філіалі №1 для учнів 2-х класів гуманітарної гімназії №23 була проведена хвилинка доброти "Поспішайте творити добро".

Бібліотекар Гнатюк Вікторія розповіла юним читачам про відзначення Дня інвалідів, як в світі, так і - в Україні. Також діти дізналися про кількість інвалідів серед дорослого та дитячого населення в Україні та світі. Також бібліотекар розповіла про відомих людей, фізичні вади яких не зашкодили їм досягти успіху.



Свою розповідь Вікторія підкріплювала відеосюжетами "Ланцюжок доброти" та "Притча про добро".


Юні відвідувачі із задоволенням брали участь у живому спілкуванні, ділячись своїми думками про добро, милосердя та толерантне ставлення до осіб з обмеженими фізичними можливостями. Також діти розповіли про свої добрі справи по відношенню до обездолених, хворих та людей з обмеженими фізичними можливостями.


Учні змогли ознайомитися з книжковою тематичною виставкою.


На завершення дітям було запропоновано виконати завдання "Побажай добра собі і всім", в якому одним словом необхідно було висловити гарні побажання. 




Проводячи даний захід, бібліотекарі ставили за мету допомогти дітям усвідомити життєві проблеми осіб, що потребують особливої уваги та милосердя, сприяти розвитку толерантності, милосердя, активної соціальної дії юних відвідувачів бібліотеки та забезпечити потребу у спілкуванні їх з хворими ровесниками.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ