ЗНАЙОМТЕСЬ! ДЖУДІ МУДІ

 

Американська письменниця Меган МакДоналд


Народилася в 1959 році у Піттсбурзі (США). Була наймолодшою із п’яти сестер, які і надихали її на написання книг. Навчалася в Університету Піттсбурга.
Працювала бібліотекарем у бібліотеці Карнегі у Піттсбурзі, Громадській бібліотек Міннеаполіса, Меморіальній бібліотеці Адамса. Згодом присвятила себе письменництву.
Найвідоміші книги авторки – веселі історії про пригоди дівчинки Джуді Муді. 
Також Меґан написала і кілька книг з кольоровими ілюстраціями для наймолодших читачів.


Знайомтесь!"Джуді Муді "


На вас чекає знайомство з кумедною дівчинкою на ім’я Джуді Муді, у якої частенько змінюється настрій. Він буває хороший, поганий, передшкільний, шкільний – який завгодно. А ще у неї є молодший братик Стінк, найкращий друг Рокі та «заклятий» друг Френк Перл. Вони потрапляють у різноманітні пригоди, вчаться тішитися маленьким і великим радощам. А головне – вони неодмінно подарують усім читачам усмішку!


Про книжки "Джуді Муді" розповідають неймовірні, яскраві історії, що надихають схопитися з місця і почати втілювати великі плани в життя. Вони запалюють всередині дітлахів вогонь і бажання стати частиною надзвичайних подій.


Головна героїня – рудоволосе дівчатко, що ніяк не може всидіти на місці. Вона – справжня бешкетниця, що піддається кожному перепаду свого настрою. В одну мить вона скаче і сміється, в іншу вже плаче і злиться. І якою Джуді Муді буде вже наступної секунди – цілковита загадка для всіх. Однак ця дівчинка вміє бути по-справжньому сміливою і цінує вірну дружбу. Вона точно знає, як перетворювати свою поразку на перемогу. Джуді покаже, як ніколи не втрачати оптимізм і викручуватися з будь-якої складної ситуації.


Історії також відверто розказують про те, що в житті кожного трапляються неприємності, складнощі і сварки, але з них можна й треба виходити з позитивом і усмішкою на устах. А невимушений і кумедний стиль оповіді змусять вас щиро сміятися.
Читайте, думайте, аналізуйте! Кожен має право на щасливе дитинство!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ