ПОДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ ВІД ПАРТНЕРА



Дарувати книжки публічним бібліотекам — поширена світова практика. Мотивація буває різною. Однак, хотілося б написати про партнера нашої бібліотеки, користувача, сусіда і просто гарну людину – Доброльожу Віктора Віталійовича.



Сьогодні він завітав до нас з суперподарунком - книгою з доповненою реальністю Антона Хуснутдинова "Нокс. Крізь свідомість". 





Такі видання урізноманітнюють процес читання, дозволяють поринути в доповнену реальність. Сторінки «оживають» – рухаються та розмовляють!




 Картинки стають не просто тривимірними, а дуже реалістичними, яскравими та барвистими. Читач отримує вдале поєднання читання з грою.




 «Книги майбутнього» вже зацікавили малечу, тому що за допомогою смартфона вони можуть взаємодіяти з героями, прослуховувати віршики, спостерігати, як машинки рухаються та трансформуються. 





Нам важлива ваша підтримка, шановний Вікторе Віталійовичу! Ми завжди раді кожному вашому візиту.Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників бібліотеки. Адже нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ