УСПІШНОЮ БУДЕ КРАЇНА, ДЕ КВІТНЕ ЛЮБОВ ДО ДИТИНИ


30 вересня ми відзначали надзвичайне свято День усиновлення. Це день радості тисяч дівчаток і хлопчиків, які знайшли щастя в люблячих і турботливих сім'ях. Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у життєвому польоті, виведуть у самостійне життя. Однак мамою і татом можна стати не тільки тоді, коли у вас народився малюк, а й в тому випадку, коли ви приймите самотню дитинку у свою сім’ю, у своє серце, і тоді усі погані спогади зникнуть. На осінній квест «Успішною буде країна, де квітне любов до дитини» до дитячої бібліотеки завітали вихованці старшої групи ДНЗ №49 «Дивосвіт».



 Також на свято завітали гості: працівники Управління у справах дітей Житомирської міської ради Прокопчук Ярослава Вікторівна та Зарічна Олена Олександрівна.




 «Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави» - зазначила пані Ярослава.


 Малята дуже гарно підготувалася до зустрічі - вони декламували віршики про маму й тата, розповідали про свої родини та прийняли участь у квесті.



 Відгадати загадки, знайти заховані розмальовки було дуже непросто, але дітки справилися на відмінно із завданнями квесту. Усі дружно, кольоровою крейдою, взялися розфарбовувати долоньки. Малюнки вийшли чудові!!! 







Нехай у кожному домі, у кожній родині щодня лунає щасливий дитячий сміх, нехай жодна дитина не буде одинокою, а батьківські серця завжди будуть відкритими для тепла, ласки і любові, які так необхідні усім дітям. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ