МУЛЬТИТЕКА ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ "ВІД КНИГИ ДО МУЛЬТИКА"






Сьогодні наша дитяча книгозбірня на Київській знову радо зустрічала своїх наймолодших відвідувачів, що стало вже доброю традицією.
До нас вдруге завітали на гостину вихованці «Дивосвіту»
Житомирського дошкільного навчального закладу № 49
у супроводі вихователів, щоб разом здійснити захоплюючу мандрівку «Від книги до мультика», переглянувши запропоновану бібліотекарями мультитеку для дошкільнят. 





Зараз літня пора, діти активно бавляться надворі. Тому тема дотримання здорового способу життя та гігієни особливо актуальна. Бібліотекар в образі «Зубної Феї» запропонувала дітям пізнавально-розважальну програму з вікториною на тему «Засоби гігієни»- «З чистотою я дружу» та загадки про здоров’я. 






Правильні відповіді стали перепусткою до Країни Гігієни, куди діти потрапили завдяки мультфільму за мотивами твору Корнія Чуковського «Мийдодир»



  
Давно не було такої тиші в бібліотеці…Діти з цікавістю переглядали мультик, який полюбляли дивитися ще їх бабусі й дідусі! Адже, він побачив світ далекого 1954 року.



Наприкінці зустрічі малеча жваво обговорювала побачене та почуте, захоплено ділилася враженнями та взяла участь у конкурсі малюнків: «Мікроб – наш ворог».









Сподіваємось, що діти завжди пам’ятатимуть і будуть дотримуватись правил особистої гігієни, що є запорукою здоров’я, та невдовзі стануть активними читачами нашої бібліотеки.
Доречі, сьогодні нас відвідала рекордна кількість дошкільнят – 87 малюків!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ