РОЗУМНІ. КМІТЛИВІ. ДОПИТЛИВІ. СМІЛИВІ!



 Довгоочікуване літо розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей, свята, яке нагадує дорослим, що треба більше  піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й хочеться створити особливу, радісну атмосферу для своїх маленьких користувачів.




 Літо – це час експериментів, тому це свято відбулося на новому інклюзивному спортивному майданчику.


Бібліотекарі бібліотеки-філіалу №1 провели ігрову карусель на свіжому повітрі «Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі!» разом з вихованцями літнього  табору «Краплинки-веселинки» при школі №35.





 Бібліотекарі розповіли учням про історію виникнення свята, організували для них веселу конкурсну програму, де кожен зміг проявити  свій талант . Також дітлахи, розділившись на команди «Сонечко» та «Веселка»,  показали  свою вправність на спортивних тренажерах.










 Діти, які були присутніми на заході, отримали  масу позитивних емоцій , заряд енергії  та бадьорості. Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека.  Читайте, приймайте участь у різноманітних заходах, проводьте з користю свій вільний час.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ