#Розумним бути модно


Акція «Обміняй фішку на книжку» набирає обертів!!!

В шаховій кімнаті бібліотеки-філіалу №1для дітей, що на вулиці Київській, 36 вирують справжні інтелектуальні пристрасті.


Під час новорічних канікул юні шахісти майже щодня, а дехто й частіше, проводять тут запеклі шахові баталії і змагаються хто швидше назбирає 10 фішок, щоб обміняти їх на книжку Юхима Чеповецького «Пригоди шахового солдата Пєшкіна» з шаховою абеткою, яка йде в комплекті з цією книгою.




Нагадуємо, Акція проходить у шахових кімнатах, розташованих у трьох міських бібліотеках з грудня 2018 по березень 2019 року. За кожну гру всі учасники акції отримують по одній фішці від бібліотекаря. Хто збере їх 10 – має можливість отримати книжку-самовчитель з шахів Ю.Чеповецького. Обов’язковою умовою для цього є наявність електронного читацького квитка та запис до бібліотеки учасника акції.



«Я грав би в шахи у бібліотеці навіть цілодобово, аби швидше назбирати фішки!», - ділиться враженнями Сашко, 10-річний шахіст і постійний користувач дитячої бібліотеки на Київській.





 





  

Ми радіємо з того, що маємо таких активних та ерудованих читачів, що навіть на канікулах проводять своє дозвілля з нами в бібліотеці, поєднуючи корисне з приємним, читаючи книжки та граючи в шахи.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ