Казкова феєрія

                Кольорове молоко              



Дитяча аудиторія - найщиріша у світі, обманути її дуже важко. Дітям цікавий ляльковий театр. Бо вдома у них є різні іграшки, але вони не рухаються і не ходять, нічого не розповідають і нічого не запитують. А тут ляльки все вміють і, крім того, ведуть з малечею цікаву розмову.


Наймолодших школяриків гуманітарної гімназії №23 працівники бібліотеки для дітей вирішили захопити сценічним дійством і тим самим залучити нових користувачів до бібліотеки і читання. Увазі юних глядачів була представлена казкова феєрія «Кольорове молоко». Метою, якої є нагадати дітлахам про користь здорового харчування й здорового способу життя вцілому.









Казка зацікавила глядачів , вони співпереживали разом із героями вистави, сміялися, хвилювалися і бурхливо реагували на захоплюючі епізоди.  Після закінчення вистави бібліотекарі познайомили учнів з дивовижними ляльками, які оживають, розмовляють і дарують казкову насолоду. А також, діти переглянули літературу по темі й сфотографувалися на згадку разом з казковими персонажами.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ