Реклама книги у бібліотеці

Дороге юнацтво!
У бібліотеці з’явилася нова цікава книга для вас!
Радимо прочитати книгу Андрія Кокотюхи  «Мисливці за привидами».
     
Джерело
    То про що ж ця книга? Не встигла підзабутися історія із «Золотим кубком», а на Максима і Дениса чекає нова загадка і нове випробування їхньої ще слабкої дружби.
Тепер у неприємності потрапляє Максим, який прийшов фотографувати футбольне змагання, аж раптом сам опинився на воротах своєї команди. Не спортивний шахіст не зміг бути гідним захисником воріт, і команда програла з його вини. Зрозуміло, що така поразка лягає плямою на імідж хлопця і змінює ставлення однокласників, а Денис зриває злість на слабакові.
Тільки емоції потрібно відкласти на потім, бо є людина, яка конче потребує допомоги. Солістка «Гурту Тіни» не може нормально готуватися до конкурсу, бо у приміщенні, де вони займаються, їй ввижаються страшні палаючі очі. Поки ніхто ті очі не бачив, тому багато хто думає, що в Оксани є причини, щоб відмовитися від змагання, оскільки вона психологічно не готова. А головний конкурент цього гурту – гурт «Кицька Нявка», де солісткою є подруга Оксани.
Максиму треба вирішити одразу кілька питань: чи існують «привиди» насправді і якщо «так», то що з тою нечестю робити? А якщо ж «привидів» немає, то хто викликає їх до життя силою свого розуму та уяви?
Невдовзі Максим сам бачить страшні нелюдські очі і чує по телефону голос, який попереджає, що «темрява дивиться на нього».
Невідомий ворог починає полювати і на Максима, пробуджуючи його страхи, і тут вже самому не впоратися, доводиться звернутися до прагматичного Дениса.
Не буду переповідати, як часто і несподівано змінюються враження і переконання в існуванні чи не існуванні «привидів», а ворогом може виявитися ледь не кожен другий учасник цієї історії, бо в усіх можуть бути свої приховані мотиви. Книга стає психологічно складнішою, у ній починає з’являтися небезпека, емоційно ростуть герої, і за ними стає ще цікавіше спостерігати.

Тож пориньте у світ пригод Андрія Кокотюхи!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ