Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек

Джерело

У вас професія - прекрасна,  Клопітка хоч та й важка,
Та за те гуманна, добра
Де ще в світі є така?
Вам вітання якнайкращі
Подарує хай весь світ.
І сама чарівна Осінь
Принесе хай вам привіт.
Зі святом вас вітаю нині
Щиро, дзвінко від душі
Хай відчують в серці свято
Бібліотекарі усі.

Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.
Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
За своїм природним призначенням бібліотеки є  гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення.Професія бібліотекаря надзвичайно важлива для нашого суспільства і відкриває шлях до книги - джерела споконвічної мудрості та знань.
Наша бібліотечна система міста Житомира має традицію: в цей день відвідувати  цікаві місця України. 
 Саме цього року ми відвідали замок "Радомисль" та Музей  ікони.



















Від щирого серця вітаємо бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек.Вітаємо Вас з Всеукраїнським днем бібліотек. Бажаю Вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, родинного тепла, дружнього взаєморозуміння та підтримки. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ