Звернення до читачів

Доброго дня любі читачі!
 З цього року ми започатковуємо нову рубрику "Реклама сучасних дитячих книжок". Щомісяця на нашому блозі ми будемо знайомити вас з новою сучасною книгою, яка користується найбільшим попитом серед наших читачів. 
В січні пропонуємо до вашої уваги книгу сучасної української письменниці Оксани Лущевської "Друзі за листуванням".
Поетеса, дитяча письменниця.
Народилась у 1982 р. у м. Тальному, що на Черкащині.
Закінчила філологічний факультет Уманського державного педагогічного університету ім. П. Г. Тичини. За фахом – педагог.
Співзасновниця літературно-мистецького порталу «Захід-Схід».
Брала участь у програмі міжкультурного обміну світової молодіжної організації YMCA. Працювала вихователем у дитячих таборах Північної Америки. З 2004 року живе у місті Пітсбурґ (штат Пенсильванія).
Автор поетичної збірки «Візії» (Тальне, 2008), дитячого різдвяного детективу «Дивні химерики, або Таємниця старовинної скриньки» (К.: Грані-Т, 2009) та співавтор «Різдвяних повістей» (книжка: Оксана Лущевська, Валентина Вздульська, Гавріела Шапіро, Зоряна Живка «Різдвяні повісті» (К.: Грані-Т, 2010).
Лауреат конкурсів «Смолоскип» (2009), «Гранослов» (2007), «Витоки» (2008), «Рукомесло» (2008, 2009).
Переможець ІІ-го Всеукраїнського конкурсу на кращі твори для дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку «Золотий лелека» (2008).
Учасник проекту «Зернятко надії» (дітям про Голодомор 1932-33 років).
Її твори вміщено у збірках та антологіях «Вишен сад» (К.: Кит, 2005), «Казки Різдвяного Ангела» (Львів: Свічадо, 2008), «Святий Миколай» (Львів: Свічадо, 2008), «Малечі про цікаві речі» (Харків: Белкар, 2008), «Подорож у країну ввічливості» (Харків: Белкар, 2008), «Сніжнокрилі янголи», «Перед Божими яслами», «Казки Божого саду» (усі три: Львів: Свічадо, 2009), «Зелені очі» (Навчальна книга – Богдан, 2010) та в серії «Християнська читанка»: «Осіння книжка», «Весняна книжка», «Зимова книжка», «Літня книжка» (усі чотири: К.: Видавничий відділ УПЦ КП/Видавництво БРАТСЬКЕ).
З поетичними та прозовими творами виступала у часописах «Українська літературна газета», «Сучасність», «Київська Русь», «Дзвін», «Digital Романтизм» (Версія 2), «Нова проза», «Склянка Часу», «Четвер» , «УФО», «Садова – 27», «Золота Доба», «Січеслав» та періодичних виданнях для дітей.
Авторка про себе: 
«Своє захоплення цариною дитячої літератури вважаю дивовижним бонусом від долі».

Джерело
То про що ж ця книга? У далекій заокеанській країні, в англомовному таборі для дітей з усього світу українська дівчинка Ксеня знаходить собі вірного друга Еріка - американського хлопчика, з яким, виявляється, так багато спільного, так легко і радісно, що взагалі не хочеться розлучатися. Але канікули не можуть тривати вічно. І чим наповнити розлуку? Хіба що листами. А далі...
Ця книга розрахована на читачів середнього шкільного віку.

Просимо вас ознайомитися з відгуками наших читачів, які вже прочитали цю книгу:
Від Олександри:
"Мені дуже припала до душі книга. А післямова щиро звеселила. Мені лише 12 років, але я прочитала вже багато книжок. Мене цікавлять пригоди, сповнені почуттями, а ще твори з відтінком таємничості, казковості, фантастики. Тому й не дивно, що мене зацікавила ця книга.Книга сповнена почуттями, переживаннями і пригодами. І це мені дуже сподобалося. Дякую за щирість і чудові історії з книги".
Від Маші:
"Я прочитала книгу за три дні. Вона мені дуже сподобалась".
Від Уляни:
"Мене звати Уляна. Мені 12 років. Я закохалася у цю книгу. А ще хочу прочитати її продовження - "Найкращі друзі".
Тож радимо вам, читачі, прочитати цю книгу і поринути у світ пригод. 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творчість братів Грімм

Всесвітній день дитини

ВЧИМОСЯ ГОВОРИТИ КОМПЛІМЕНТИ